Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro).

Site-ul Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro) este operat de societatea Cora Silver SRL, cu sediul in Iasi, Romania, Iasi, Iasi, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J22/268/24.02.2010.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro) si a tertilor cu care Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Cora Silver - Bijuterii argint (eargint.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  

  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?